Diário Atual

Earn: Broker multifuncțional cu 13 ani de experiență pe piețele financiare

Compania Earn Broker, un brand administrat de brokerul și firma de investiții multifuncționale Top Markets Solutions Ltd, și-a consolidat reputația de firmă cunoscută și respectată, cu peste 13 ani de experiență pe piețele financiare. În acest timp, compania a câștigat încrederea a mii de clienți, oferind o gamă largă de oportunități de investiții și tehnologii avansate pentru tranzacționare.

Acces direct la piețele globale

Unul dintre principalele avantaje ale Earn este accesul direct la bursele principale din SUA, Europa și Asia. Compania le oferă clienților săi posibilitatea de a tranzacționa peste 1.000.000 de instrumente financiare diferite, inclusiv acțiuni, obligațiuni, futures, opțiuni, perechi valutare (FX) și CFD-uri pe acțiuni, ETF-uri, indici, mărfuri și criptomonede. Lunar, compania execută peste 160.000 de tranzacții, ceea ce demonstrează un nivel înalt de încredere din partea clienților și popularitatea serviciilor sale.

Tehnologie avansată și platforme de tranzacționare fiabile

Earn se străduiește să își asigure clienții cu cele mai moderne și fiabile platforme de tranzacționare. Compania utilizează tehnologii avansate pentru a oferi date de piață în timp real, instrumente grafice avansate de analiză, indicatori personalizabili și funcționalități de tranzacționare automată. Acest lucru permite clienților să ia decizii informate și să gestioneze eficient investițiile lor.

Condiții competitive și structură de comisioane transparentă

Compania Earn oferă clienților săi condiții de investiții competitive. Taxele de tranzacție încep de la 2 USD pe tranzacție, cu o comision suplimentar de 0,01 USD pe acțiune pe bursele americane. Spread-ul flotant începe de la 0,2 pips pentru tranzacționarea pe Forex, CFD-uri pe metale, indici, resurse energetice și criptomonede. Depozitul minim este de 100 de euro, ceea ce face investițiile accesibile unui cerc larg de clienți.

Structura de comisioane transparentă permite clienților să înțeleagă clar toate cheltuielile asociate tranzacțiilor lor, ceea ce contribuie la optimizarea rentabilității investițiilor și reducerea costurilor.

Standarde înalte de reglementare și protecția clienților

Earn acordă o atenție deosebită aspectelor legate de reglementare și protecția clienților. Compania este administrată de Top Markets Solutions Ltd, o firmă de investiții înregistrată în Cipru (CIF), reglementată de Comisia pentru Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC) sub licența nr. 158/11 și conformă cu directiva MIFID II. Acest lucru garantează un nivel înalt de integritate, transparență și protecția intereselor clienților.

Suport complet și profesionalism

Echipa Earn este formată din profesioniști calificați și experimentați, gata să ofere suport complet clienților săi. Indiferent dacă căutați investiții pe termen lung sau oportunități de tranzacționare pe termen scurt, platforma Earn oferă toate instrumentele și suportul necesare pentru a obține succesul pe piețele financiare dinamice și în continuă evoluție.

Earn, administrată de Top Markets Solutions Ltd, este un partener de încredere pentru investitorii care doresc să profite de oportunitățile piețelor financiare globale cu costuri minime și un nivel înalt de servicii.

Share.

Deixe Comentário